نکات مهم در خصوص بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e

بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e 

چند سالی می‌شود که مهاجرت سرمایه‌گذاری به کشورهای خارجی رونق بسیار زیادی پیدا کرده است. این شیوه مهاجرتی دارای شروط بسیار کمی بوده و می‌تواند به‌سادگی منجر به دریافت اقامت دائم برای شما و خانواده‌تان شود.

یکی از کشورهایی که فرصت‌های مناسبی برای مهاجرت سرمایه‌گذاری پیش پای شما قرار می‌دهد، کشور استرالیا است. اگر می‌خواهید از طریق سرمایه­ گذاری مهاجرت کنید بدون شک باید اطلاعات کاملی در خصوص بیزینس پلن استرالیا 188e داشته باشید

ویزای Entrepreneur Subclass 188E استرالیا برای کارآفرینانی است که دارای سرمایه شخصی یا سرمایه گذار برای توسعه یک شرکت یا کسب و کار در استرالیا با ایده نوآورانه یا اختراع هستند. ویزای 188E به مدت 4 سال اعتبار دارد، اما می توان از آن به عنوان گامی برای اقامت دائم استفاده کرد.

طرح توجیهی ، بیزینس پلن Business Plan

بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e

شما از طریق برنامه‌های مختلفی می‌توانید مهاجرت سرمایه‌گذاری به استرالیا را تجربه کنید. یکی از این راه‌ها مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ استرالیا 188e است. ما در این مقاله قصد داریم تا در خصوص این بیزینس پلن Business Plan به‌صورت کامل صحبت کنیم.

با دریافت ویزای استارتاپ 188e استرالیا می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید

ویزای کارآفرینی یا استارتاپ استرالیا 188e چیست؟

دولت استرالیا شرایطی را مهیا کرده است تا کارآفرینان خارجی بتوانند به‌سادگی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار در این کشور اقدام کنند. یکی از ویزاهایی که به این کارآفرینان اجازه انجام چنین کاری را خواهد داد، ویزای کارآفرینی یا استارتاپ استرالیا 188e است. این ویزا زیرمجموعه‌ای از ویزاهای 188 استرالیا به شمار می‌رود و هدف از آن این است که از سرمایه‌گذاران خارجی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور استرالیا، دعوت به عمل بیایید.

از مهم‌ترین مزایای ویزای کارآفرینی استرالیا می‌توان به این نکته اشاره کرد که نیازی به اثبات سرمایه و همچنین داشتن گردش بالای حساب وجود ندارد. ازاین‌رو افرادی که در ایران فعالیت می‌کنند، می‌توانند از این ویزا برای مهاجرت و شروع یک کسب‌وکار در کشور استرالیا استفاده کنند. البته باید اشاره کرد افرادی امکان کسب چنین ویزایی را دارند که بتوانند بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e را در اختیار داشته باشند.

شروط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا 188e

بدون شک دریافت ویزای 188e نیازمند رعایت یک سری شروط خاص است. اگر متقاضیان این شروط را رعایت کنند، می‌توانند ویزای استارتاپ استرالیا را دریافت کرده و بعد از چند وقت اقامت دائم این کشور را کسب کنند. از مهم‌ترین شروط برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا 188e می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حداکثر سن فرد متقاضی باید 55 سال باشد.
  • داشتن مدرک زبان آیلتس 6 برای فرد اصلی و نمره 4.5 برای همراهان او
  • داشتن ایده‌های خلاقانه و بکر
  • داشتن یک بیزینس پلن حرفه‌ای و قوی که به‌صورت کامل طرح شما را توجیه کند.
  • پذیرفت تمام شروط دولت استرالیا
  • بعد از ورود فرد متقاضی به کشور استرالیا، نیاز است تا هرچه سریع‌تر نسبت به اجرایی کردن ایده خود اقدام کند تا بعد از گذشت 3 سال، بتواند برای همراهان خود نیز اقامت کشور استرالیا را دریافت کند.
  • برای بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e از سوی یک سازمان، نامه حمایت داشته باشد.

برای اخذ ویزاهای استرالیا باید هزینه‌های صدور این ویزا را بپردازید

توجه نمایید که :

  • ایده شما باید از طریق نوشتن طرح توجیهی توسط شرکت شتاب دهنده (Incubator /Accelerator) انکوباتور استارتاپ پذیرفته شود.
  • مدرک تحصیلی – مدرک لیسانس یا در 10 سال گذشته حداقل 5 سال سابقه موفق یا 3 سال سابقه کار در بخش هدف نیو ساوت ولز یا 5 سال سابقه کار در بخش غیر هدف داشته باشد.

تامین مالی از شخص ثالث

کارآفرین با نشان دهد که بودجه کافی برای تکمیل پروژه خود را از سازمانها یا نهادهای داخل استرالیا میتواند دریافت نماید.

نهادهای تایید شده عبارتند از:

  1. آژانس دولتی مشترک المنافع
  2. آژانس دولتی ایالتی
  3. سازمان تحقیقات یا نوآوری با بودجه عمومی
  4. ارائه‌دهندگان عالی
  5. سرمایه‌گذار ثبت‌شده به‌عنوان شراکت سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر استرالیایی Venture Capital

انکوباتورهای استرالیایی برای ویزای استارتاپ استرالیا

برخی از شرکتهای شتاب دهنده ها و انکوباتورها استرالیا

Stone and Chalk
The Studio
25fifteen
Cicada Innovations
BlueChilli
Fishburners
Future Transport Digital Accelerator
Microsoft ScaleUp Program
Caltex C-lab
Tank Stream Labs
The Founder Institute
Funding from a third party

هزینه‌های دریافت ویزای استارتاپ 188e

دریافت ویزای 188e به حداقل یک سال تا یک سال و نیم زمان نیاز است. البته باید به این نکته نیز اشاره داشت که بسته به شرایط هر ایالت این مدت‌زمان ممکن است تغییر پیدا کند. همچنین باید اشاره داشت که کسب چنین ویزایی برخلاف سایر ویزاهای کارآفرینی و ثبت شرکت که به 200 هزار پوند سرمایه نیاز داشت، به هیچ سرمایه اولیه‌ای نیاز ندارد و دولت استرالیا به‌خوبی از تمامی ایده‌های خلاقانه و نو استقبال خواهد کرد.

ازاین‌رو اگر در بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e بتوانید ایده خود را به‌خوبی و به‌صورت واضح و کامل ارائه کنید و دولت را در جریان سودآوری آن قرار دهید، احتمال پذیرفته شدن ویزای شما افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد. به‌صورت معمول هزینه دریافت چنین ویزایی حدوداً 4115 دلار خواهد بود. این هزینه برای همسر 2000 دلار و برای هر فرزند 1000 دلار است.

یکی از مهم‌ترین مدارک برای اخذ ویزای استارتاپ استرالیا، بیزینس پلن آن است

188e ویزای استارتاپ استرالیا

بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e چیست؟

همان‌طور که در قسمت‌های قبل نیز اشاره کردیم، یکی از مهم‌ترین مدارک و شروط دریافت ویزای استارتاپ استرالیا 188e، ارائه یک بیزینس پلن حرفه‌ای و قدرتمند است.

پس از ارسال مدارک توسط فرد متقاضی، بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e توسط افیسر مربوطه به‌دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد و درصورتی‌که نتواند او و دولت استرالیا را به‌خوبی مجاب کند، احتمال رد پرونده شما افزایش پیدا خواهد کرد.

در تعریف بیزینس پلن یا می‌توان به این نکته اشاره کرد که این سند به‌خوبی جهت‌دهی و استراتژی‌های شما را نشان خواهد داد. این که شما قرار است چه ایده‌ای را به چه صورت اقدام کنید، به چه منابعی نیاز خواهید داشت، چه مشکلاتی بر سر راه شما وجود دارد، شانس موفقیت چقدر است، میزان سوددهی بعد از اجرای ایده چقدر خواهد بود و … همه‌وهمه باید در یک بیزینس پلن نوشته شود.

در واقع شما باید تمامی تجزیه‌وتحلیل‌های خودتان از بازارهای مختلف و تجهیزات و منابع موردنیاز خود را به همراه داده‌های مالی کامل در بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e یادداشت کرده و توضیح دهید که بنا به چه دلایلی ایده شما، از سایر ایده‌های موجود بهتر و قابل‌اجراتر خواهد بود.

یک بیزینس پلن حرفه‌ای ویژگی‌های زیادی خواهد داشت

ویژگی‌های یک بیزینس پلن حرفه‌ای ویزای استارتاپ استرالیا 188e چیست؟

اول‌ازهمه باید به این نکته اشاره کرد که یک بیزینس پلن حرفه‌ای برای ویزای استارتاپ استرالیا باید کاملاً بر اساس دانش و تحقیقاتی که به‌صورت واقعی انجام شده است، نوشته شود. همچنین باید مشخص شود که چگونه قرار است از این داده‌ها استفاده شود و اهداف مالی و غیرمالی ایده را به‌خوبی نشان دهد.

از سوی دیگر باید اشاره داشت که یک بیزینس پلن حرفه‌ای، بیزینس پلنی است که قابلیت اجرایی داشته باشد؛ به بیان دیگر باید کاملاً واقع‌بینانه بوده و بر اساس حقایق موجود ثبت شده باشد.

ازاین‌رو به‌هیچ‌عنوان در بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e سعی نکنید تا بلند پروازانه و خارج از واقعیت فکر کنید. همچنین نباید به‌هیچ‌عنوان مشکلاتی موجود در سر راه، به‌خصوص مشکلات مادی را بپوشانید. بدین‌صورت به‌سادگی می‌توانید یک بیزینس پلن حرفه‌ای داشته باشید.

حال اگر نمی‌دانید و یا اینکه نمی‌توانید یک بیزینس پلن مناسب و خوب را برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا 188e بنویسید، می‌توانید این کار را به شرکت‌ها و مؤسسه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، بسپارید.

این مؤسسه‌ها به‌صورت تخصصی بر روی نوشتن بیزینس پلن‌های مختلف فعالیت کرده و می‌دانند که توجه و اشاره به چه نکاتی برای افیسر مربوط به پرونده‌های مهاجرتی مهم بوده و به آن‌ها بهای بیشتری خواهند داد. مهم‌ترین شرط دریافت ویزای استارتاپ استرالیا 188e، داشتن یک بیزینس پلن قدرتمند است. بدون این بیزینس پلن، احتمال رد شدن پرونده شما بسیار زیاد خواهد بود.

اجزای ویزای استارتاپ استرالیا 188e

طرح توجیهی کسب و کار شما باید به وضوح نشان دهد که ایده های نوآورانه شما چگونه به نفع ایالت مدنظر خواهد بود و چگونه می خواهید محصول یا خدمات خود را تجاری سازی نمایید و شرکت یا تجارت خود را توسعه دهید.

همچنین باید با ادله محکم و علمی نشان داده شود :

  • وجود و نیاز مشتری.
  • وجود یک مشتری تجاری بالقوه (B2B) یا کانال تجاری به بازار (B2C)
  • راه حل ارائه شده قابلیت تجاری و توسعه دارد.

نتیجه‌گیری

بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e یکی از مهم‌ترین مدارکی است که برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا باید به همراه داشته باشید. این مدرک بدون شک مهم‌ترین مدرکی بوده که بدون آن، امکان دریافت ویزا برای شما وجود ندارد.

در یک بیزینس پلن یا طرح تجاری تمامی اهداف و چشم‌اندازها به همراه استراتژی‌های موردنظر ذکر خواهد شد.

درصورتی‌که نمی‌توانید یک بیزینس پلن حرفه‌ای بنویسد، می‌توانید این کار را به شرکت‌ها و مؤسسه‌های متخصص در این زمینه بسپارید.

5/5 - (6 امتیاز)
6 دیدگاه در بیزینس پلن ویزای استارتاپ استرالیا 188e (ویزای نوآوری)
  1. سلام . من ویزای 188e استرالیا نمیخواهم. ویزای سرمایه گذاری میخواهم /. باید طرح توجیهی برای این ویزا بگیرم ؟

    • تیم تخصصی طرح توجیهی مارس 9, 2022 در 4:23 ب.ظ پاسخ

      درود
      برای انجام هر نوع کسب و کار چه برای ویزای استارتاپ استرالیا 188e باشد و چه بخواهید با ویزای سرمایه گذاری 5 میلیون دلاری بروید، باید طرح توجیهی داشته باشید

  2. به نظر شما چه ایده هایی برای پرفتن ویزای استرالیا خوب است ؟

    • تیم تخصصی طرح توجیهی مارس 9, 2022 در 4:26 ب.ظ پاسخ

      درود
      سرکار خانم منصوری عزیز. استرالیا به دنبال جذب ایده های نوآورانه است. مهم نیست که در چه حوزه ای باشد. مهم است که بتوان ان را نوآوری با توجیه اقتصادی نام نهاد. در صورت داشتن چنین ایده ای ، برای نوشتن طرح توجیهی با ما تماس حاصل فرمایید

  3. آقا این ویزای استارتاپ استرالیا همان ویزای سرمایه گذاری 250هزار دلاری مگر نیست ؟

    • تیم تخصصی طرح توجیهی مارس 9, 2022 در 4:28 ب.ظ پاسخ

      درود
      سهیل جان دو داستان متفاوت است. با وکیلتان مشورت و یا در سایت وزارت خارجه استرالیا در خصوص ویزای استارتاپ مطالعه کن


[بالا]

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *