FA EN

KOOSHAN

انواع پنیر پیتزا

ممکن است وارد فروشگاه شوید و بدنبال پنیری برای تهیه و تدارک پیتزا یا لازانیا باشید .مطمئنا با انتخاب های زیادی روبرو خواهید شد . در این مطلب بهترین های  پنیر پیتزا معرفی شده اند تا در مورد آنها بیشتر بدانید همچنین راحت تر انتخاب کنید

پنیر پیتزای عمده کوشان

بهترین پنیر پیتزا

بهترین پنیر پیتزا برای انواع فست فود ، پیتزا و لازانیا پنیری است که علاوه بر اینکه طعم و عطر خوبی داشته باشد، به میزان کافی ذوب شود و همچنین به میزان لازم کش بیاید . میزان کش آمدن انواع پنیر پیتزا متفاوت است پنیر های پروسس معمولا هم خاصیت دوب شدگی خوبی دارند و اگر پرچرب باشند خوب کش می آیند .اما بسیاری از انواع پنیر مانند پارمزان و چدار طعم متفاوتی را برای شما ایجاد می کنند .

فوت و فن کش آمدن پنیر پیتزا

با مطالعه دقیق انواع پنیر پیتزا می توانید انتخاب راحت تری داشته باشید .


پنیر پروسس


جدای از نام های خاصی که انواع پنیر پیتزا دارند ممکن است با بسته بندی هایی با نام پنیر پروسس روبرو شده باشید .تفاوت در نحوه تولید این پنیر است ، با وجود این که تولید پنیر با شیر آغاز می شود، اما شروع تولید پنیر پروسس با پنیر است . تولید کننده یک یا چند نوع پنیری که می خواهد استفاده کند را انتخاب می نماید. این پنیرها نرم و ذوب می شوند و پنیر ذوب شده دوباره با مواد دیگر مخلوط می شود.
دلایل زیادی برای انتخاب پنیر پروسس وجود دارد که می تواند هزینه تولید پایین تر، ذوب شدن بهتر و فرایند تولید جدید را شامل می شود. یکی از دلایل مهم دیگر قابلیت استانداردسازی در کل فرایند تولید است؛ با مخلوط کردن انواع پنیرها می توانید عطر و طعم دلخواه را به دست آورید. علاوه بر این، برای رسیدن به طعم دلخواه لازم نیست تا صبر کنید که یک پنیر به طور کامل برسد، کافی است پنیر هایی را که رسیدند با هم مخلوط کنید تا پنیری با طعم دلخواه داشته باشید.
یکی از دلایل دیگر برای انتخاب پنیر پروسس نگهداری طولانی مدت آن در یخچال است. شما می توانید مدت های طولانی آن را در یخچال نگه داری کنید بدون آن که طعم پنیر عوض شود. طعم پنیر های معمولی در طول دوره نگهداری عوض می شود اما پنیر پروسس کیفیت نگه داری بالاتری دارد. در کل، فرایند تولید پنیر پروسس باعث می شود تولید کننده هر پنیری را بسته به کاربردها و اندازه های مختلف تهیه کند و آن را به صورت های برش دار و یا رنده شده به بازار عرضه کند.
 
پنیر پروسس کوشان، یکی از پنیرهایی است که بافت نرم و اسفنجی و طعم ملایمی دارد و استفاده از آن  به عنوان یکی از محصولات لبنی کوشان توصیه می شود.

همه آنچه که باید در رابطه با پنیر پیتزا بدانید


پنیر پیتزا موزارلا یا موتزارلا


موتزارلا ( به ایتالیایی: Mozzarella )‏ نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه می‌شود.

پنیر موزارلا نسبت به سایر پنیرها دارای سدیم و کالری کمتری است. یک اونس (28 گرم) موزارلای پرچرب حاوی :
کالری: 85
پروتئین: 6 گرم
چربی: 6 گرم
کربوهیدرات: 1 گرم
سدیم: 176 میلی گرم - 7 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI)
کلسیم: 14 درصد از RDI
موزارلا همچنین حاوی باکتری هایی است که به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند، از جمله سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم.



 

پنیر پیتزا چدار :


پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا ۴۸ % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است
طعم قوی و تند پنیر چدار آن را به یک انتخاب فوق‌العاده برای پنیر پیتزا تبدیل کرده است. اگرچه مردم به طور مستقیم پنیر چدار را در پیتزاهای خود به کار نمی‌برند اما یکی از مخلوط‌های پایه‌ای پنیر پیتزای خوب، پنیر پیتزای چدار است. رنگ نارنجی، طعم تند و ترکیب فوق‌العاده‌ای که این پنیر در کنار دیگر انواع پنیر پیتزا ایجاد می‌کند؛ آن را به یک پنیر محبوب تبدیل کرده است.

پنیر چدار محبوب ترین پنیر در بریتانیا و دومین پنیر محبوب در ایالات متحده است. در انواع مختلفی از دستور العمل ها استفاده می شود.


کاربرد پنیر چدار


البته سالهاست که نه فقط انگلستان بلکه برخی کشورهای دیگر هم به تولید انبوه پنیر چدار روی آورده اند مانند استرالیا ،کانادا و ایالت متحده آمریکا


 

پنیر پیتزا پارمزان :


پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد
عطر و طعم خاص و لطیفی که این پنیر دارد خاص بوده و به همین دلیل باید به تنهایی استفاده شود. می‌توانید برای بهتر کردن طعم پیتزاهای خود و استفاده به عنوان چاشنی از این پنیر استفاده کنید.

پنیرپارمزان معمولا در انواع غذاهایی که ریشه ایتالیایی دارند استفاده میشود مانند پاستا که از پنیر پارمزان به صورت رنده شده روی آن استفاده میشود یا بسیاری از سوپ های ایتالیایی پنیر پارمزان دارند.


پنیر پیتزا گودا

اگر دنبال ایجاد عطر و طعم جدیدی برای بهتر کردن پیتزاهای خود هستید؛ بهتر است پنیر گودا را امتحان کنید. پنیر پیتزای خوب به پنیر پیتزایی گفته می‌شود که شما را هیجان زده کند و طعم متفاوتی را برای شما به ارمغان بیاورد.

پنیرسازان هلندی معمولاً از شش درجه بندی یا دسته بندی برای طبقه بندی پنیر گودا استفاده می کنند:

پنیر جوان (4 هفته)
بلوغ جوان (8 تا 10 هفته)
بالغ (16-18 هفته)
بالغ فوق العاده (7 تا 9 ماه)
پنیر کهنه (10 تا 12 ماهگی)
پنیر بسیار قدیمی (12 ماه و بیشتر)
با بالا رفتن سن پنیر، طعم پنیر کمی شیرینی کاراملی پیدا می کند و کمی ترد می شود، به خصوص در پنیرهای قدیمی. در هلند، مکعب های گودا اغلب به عنوان میان وعده با خردل هلندی سرو می شود. انواع قدیمی‌تر گاهی اوقات با شکر یا کره سیب پر می‌شوند.

این پنیر هلندی نیمه سخت عطر و طعم غنی، منحصر به فرد و بافتی نرم دارد. گودا جزو افزودنی‌های فوق‌العاده به پیتزاهای حاوی گوشت قرمز و یا مرغ کبابی است. این پنیر را می‌توانید به صورت مستقیم یا کبابی استفاده کنید. بهتر است از این به بعد به عنوان یک گزینه انتخابی به پنیر گودا در پیتزاهای خود نگاه کنید.

تفاوت بین پنیر چدار و گودا:

چدار طعم قوی تری دارد. پنیر گودا طعمی شیرین و آجیلی دارد، در حالی که طعم پنیر چدار کمتر شیرین، بیشتر کره ای است و در کل قوی تر است. در بسیاری از دستور العمل های پنیر می توانید از گودا و چدار به جای یکدیگر استفاده کنید. تفاوت طعم بین این دو ظریف است اما هنوز قابل توجه است.
گودا راحت تر ذوب می شود. محتوای چربی بالاتر در پنیر گودا باعث می‌شود پنیر ذوب‌تر از چدار باشد. چدار یک پنیر در حال ذوب است اما به دلیل محتوای چربی کمتری که دارد، ذوب متفاوتی دارد. پنیر چدار یک پنیر محبوب برای استفاده در همبرگر، در کاسرول یا با پنیر موزارلا روی پیتزا است، در حالی که گودا گزینه خوبی برای ساندویچ پنیر کبابی یا فوندو است.




 

پنیرپیتزا پروولون :


این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد.
•    پروولون شیرین
•    پروولون تند
•    پروولون دودی:
این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن ۴۷۰۰ کالری وجود دارد، همچنین دارای ۴۵? چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.

مقایسه پرولون با موزارلا :

گاهی از پروولون به عنوان 'برادر بزرگتر' پنیر موزارلا یاد می شود زیرا پیرتر است تمایز دیگر میزان رطوبت آنها است. مطابق با شرکت تهیه پنیر CNew England ، میزان رطوبت پروولون 45٪ در مقابل موزارلا 52-60٪ است. این ، همراه با روند پیری طولانی تر پروولون ، به این پنیر عطر و طعم کامل تری نسبت به موزارلا جوان تر می بخشد.



 


پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی :


 
فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد
یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.
حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند) .
پنیر فیلا فیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد. چنانچه این پنیر اشتباها فریزر گردد، معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:
•    کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کشدار شدن پنیر
•    جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب
•    سوختن پروتئین ها




 

فرم ثبت نظرات




اخبار دیگر