FA EN

KOOSHAN

پنیر پیتزا خانگی


پنیر پیتزا یک ماده پر استفاده در اکثر غذاهاست که باعث لذیذ شدن و بهتر شدن طعم غذا میشود . انواع پنیر پیتزا به صورت های مختلف در بازار موجود است و خوشبختانه کیفیت پنیرهای پیتزای کارخانجات لبنی بسیار مطلوب می باشد .اما از انجا که افرادی در نظر دارند که مواد غذایی را خودشان در خانه تهیه کنند در این مطلب طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی را به همراه نکات لازم بیان می کنیم  تا  بتوانید پنیر پیتزای مورد نظر خود را تهیه کنید .

پنیر پیتزا چی بخرم ؟


طرز تهیه پنیرپیتزا در خانه


برای تهیه پنیر پیتزا به شیر و سرکه نیاز دارید .


برای 2 لیتر شیر معمولا به نصف پیمانه تا 1 پیمانه سرکه نیاز است .


نکته مهمی که باید برای تهیه پنیر پیتزا در خانه رعایت کنید این است که باید برای تهیه پنیر پیتزا از شیر خام استفاده کرد . منظور از شیر خام شیری است که جوشیده و یا پاستوریزه یا هموژنیزه نباشد .شیری که در منزل قبلا نیز جوشانده اید و کنار گذاشته اید برای پنیر پیتزا مناسب نیست .شیرخام برای پنیر پیتزا باید به قدری گرم شود که دست گرما را حس کند ولی نسوزد (اصلا نباید بجوش بیاید.، اگر دماسنج در اختیار دارید دمای شیر باید بین ۴۰ تا ۴۵ درجه باشد )
 نکته مهم دیگر روش اضافه کردن سرکه می باشد . سرکه را باید به تدریج و مرحله مرحله به شیر اضافه کنید .مرحله اول برای 2 کیلو شیر 7  تا 8 قاشق سرکه اضافه می کنیم و می گذاریم تا شیر دلمه بزند.در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم شیر به آرامی دلمه بزند .(حدودا 30 دقیقه)


پس از این مرحله اگر شیر هنوز به مقدار زیاد وجود داشت و هنوز به طور کامل دلمه تشکیل نشده بود دوباره سرکه اضافه می کنیم .زیاد هم نمیزنیم و دوباره برای 4 تا 5 دقیقه درب قابلمه را می گذاریم .
بعد از این مرحله شیر تبدیل به پنیر و آب پنیر شده و شما دیگرمایعی به شکل شیر در قابلمه نمی بینید .اگر به پنیر در این مرحله نگاه کنید می بینید که کمی حالت کش دار نیز دارد .
در این مرحله باید پنیر را از آب پنیر جدا کنید .برای این کار می توانید از صافی استفاده کنید و یا پنیر را از داخل قابلمه با کمک ملاقه بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید . استفاده از صافی برای گرفتن آب اضافی پنیر به صورت کامل بهتر است .


بعد از اینکه آب پنیر را به صورت کامل جدا کردید .پنیر ها را به صورت تکه تکه کمی داخل آب پنیری که هنوز گرما دارد میزنید و در میاورید و پنیر را ها را از دو طرف میکشید و جمع می کنید و دوباره داخل آب میزنید .این کار را برای چند بار تکرار می کنید و می بینید که کشسانی پنیر در هر بار کمی بیشتر می شود .


بعد از آن پنیر ها را به صورت تکه های گرد جدا کرده کنار می گذاریم .
به آب پنیر باقی مانده نمک میزنیم و نمک را در آب پنیر کاملا حل می کنیم(بهتر است کمی آب پنیر ها را گرم کنید ) .گلوله های پنیری که کنار گذاشته بودیم را داخل این آب پنیر نمکی برای حدود 6 دقیقه قرار می دهیم تا طعم نمک را به خودش بگیرد و خوش طعم تر شود .دقت کنید که آب پنیر باید هنوز گرم باشد (حدودا 50 تا 60 درجه).


سپس پنیرها را مانند خمیر نان چانه میزنیم .مقداری آب کاملا سرد (آب یخ) آماده کرده ،چانه های پنیر را برای مدت 5 دقیقه داخل این آب یخ استراحت میدهیم .پس از مدت زمان ذکر شده پنیر ها را خارج کرده  و آب اضافی آن را میگیریم .داخل سلفون قرار داده و می توانیم به مدت 4 هفته داخل یخچال نگهداری کنیم

یادآوری : استفاده از شیر خام که جوشیده نباشد ممکن است خطراتی را برای سلامت شما به همراه داشته باشد .اگر نسبت به شیر خامی که تهیه می کنید مطمئن نیستید پیشنهاد می کنیم که از پنیر پیتزا استاندارد و تولید شده توسط کارخانجات لبنی که سلامت پنیر خود را تضمین می کنند استفاده کنید

پنیر پیتزا پروسس کوشان

فرم ثبت نظرات




اخبار دیگر