قوانین نصب دوربین مداربسته در آپارتمان

امنیت یکی از رکن‌های اصلی جامعه به شمار میرد که این امنیت شامل امنیت اجتماعی، فردی و … می‌باشد. در نتیجه بسیاری از شرکت‌ها و مجتمع‌های اداری برای امنیت بیشتر نصب می‌شوند. در این مقاله سعی داریم در مورد قوانین نصب دوربین مداربسته در آپارتمان صحبت کنیم برای خواندن قوانین و مجازات استفاده غیر قانونی از دوربین مداربسته نیز می‌توانید به بخش وبلاگ وب سایت مراجعه نمایید.

قوانین  نصب دوربین مدار بسته در مشاعات آپارتمان

همان‌طور که مطلع هستید معمولاً بخش‌های از آپارتمان که در سند مالکیتی برای آن وجود نداشته باشد و به طور مشترک مورد استفاده قرار می‌گیرد را مشاعات میگویند. برای مثال مکان‌های همچون راه پله، آسانسور، حیاط و پارکینگ جز مشاعات آپارتمان محسوب می‌شود. بدین منظور شما باید در مورد قوانین آپارتمان نشینی اطلاعات کافی داشته باشید تا با مشکل موجه نشوید.
با توجه به نقش کلیدی و مهمی که دوربین‌های مدار بسته در حفظ امنیت و کاهش جرائم در محیط‌های مختلف دارد نه تنها منع قانونی ندارد بلکه از لحاظ قانونی هر فرد با رعایت یک سری قوانین می‌تواند بدون هیچ دردسری دوربین را در مکان مورد نظر نصب و استفاده کند.
اولین نکته‌ای که باید در مورد نصب دوربین در مشاعات آپارتمان بدانید این است که کسب اجازه از تمامی ساکنین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و همچنین نصب تابلوهای اطلاع همچون این مکان مجهز به دوربین مدار بسته مجهز است جز الزامات می‌باشد.
موردی که در مورد کسب رضایت ساکنین باید بدانید بدین صورت است که اگر تعداد بیشتری از ساکنین رضایت داشته باشند تا دوربین جهت امنیت نصب گردد می‌توانید به مراجع قانونی مراجعه و اجازه کتبی را دریافت کنید. با در دست داشتن اجازه نامه قانونی هیچ اشکالی بر کار شما وارد نیست و کار شما کاملاً قانونی خواهد بود.
باید این نکته را در نظر بگیرید که نصب دوربین به صورت مخفی هر مکان خصوصی و یا مشاعات نیازمند کسب مجوز قانونی می‌باشد و به صورت خودسر نمی‌توانید دوربین مداربسته نصب کنید. در صورت نصب دوربین مداربسته مخفی بدون داشتن مجوز جرم شناخته شده و فرد مجرم شناخته می‌شود.

 خرید دوربین مداربسته

اگر در مکانی شما نیاز به نصب دوربین مخفی داشتید و یا باید دوربین مداربسته را در مکان غیرمجاز نصب کنید باید مجوز مربوطه را از مراجع قانونی نظیر نیروی انتظامی دریافت کنید و در صورت نصب دوربین در ورودی آسانسورها و را ه پله‌ها باید در تابلوی اعلانات و مکان‌های دیگر تابلوی این “مکان مجهز به دوربین مداربسته است” نصب گردد. این سختگیری‌های مراجع قانونی به خاطر سو استفاده‌های است که سال‌های قبل توسط افراد سودجو صورت گرفته است.

نصب دوربین مدار بسته در آسانسور

آسانسور وسیله‌ای است که به کرات از آن در روز استفاده می‌شود. بنابراین با نصب دوربین مداربسته در آسانسور می‌توانید امنیت را در آپارتمان بالا ببرید و میزان جرائم و تخلفات ساکنین را کاهش دهید. همان‌طور که در بالا گفته شد نصب دوربین در مشاعات نیاز به تأییدیه کتبی از تمامی ساکنین می‌باشد. برای انتخاب دوربین مداربسته در اصفهان مناسب آسانسور می‌توانید به بخش نظارت تصویری شرکت سپنتا مراجعه و با کارشناسان متخصص در این زمینه مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید: قوانین و مجازات استفاده غیر قانونی از دوربین مداربسته


تمامی ساختمان‌ها و یا مجتمع‌ها دارای یک مدیر ساختمان هستند که باید دوربین مداربسته آسانسور را بر روی تلفن همراه خورد نصب نماید تا در صورت بروز حادثه و یا دست‌کاری و همچنین ایجاد موانع برای تصویربرداری برای آن آلارم ارسال شود و در کمترین زمان ممکن مشکل را حل کند. پیشنهاد می‌شود علاوه بر مدیر ساختمان چند نفر از ساکنین نیز دوربین مداربسته آسانسور را بر روی گوشی خود نصب نمایند تا در صورت در دسترس نبودن مدیر ساختمان مشکل را برطرف کنند.

نصب دوربین مدار بسته در راه پله

نصب دوربین مدار بسته در راه پله

امروزه با وجود آسانسور کمتر کسی از راه پله جهت رفت و آمد استفاده می‌کند. اما باید این نکته را در نظر بگیریم که اکثر سارقین ترجیح می‌دهند بدون سر و صدا از راه پله‌ها استفاده کنند. بنابراین استفاده از دوربین در راه پله‌ها می‌تواند به امنیت بیشتر ساختمان کمک بسیاری کند. همچنین ذکر این نکته مهم است که دوربین فقط برای حفظ امنیت راه اندازی و نصب شده است و شما حق ندارید به حقوق دیگران تجاوز و رفت و آمد های دیگران را زیر نظر بگیرید این امر جرم شناخته می‌شود و شاکی می‌تواند از شما شکایت کند.


بیشتر بخوانید: قیمت دوربین مدار بسته


نصب دوربین مداربسته در پارکینگ

در این مورد هم همانند موارد دیگر نیازمند کسب اجازه کتبی از تمامی ساکنین ساختمان می‌باشد. استفاده از دوربین مداربسته در پارکینگ می‌تواند زمانی برای شما مناسب باشد که شما توانایی گرفتن نگهبان تمام وقت برای نظارت ورود و خروج اتومبیل‌ها نداشته باشید. استفاده از دوربین می‌تواند به شما در این امر کمک کند.

هزینه نصب دوربین‌ مداربسته در مشاعات چگونه پرداخت می شود؟

برای خیلی از افراد این سؤال پیش می‌آید که هزینه نصب دوربین مداربسته در مشاعات ساختمان به عهده چه کسی می‌باشد؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که هزینه نصب و راه اندازی و همچنین در صورت نیاز به تعمیر دوربین مدار بسته به عهده مالک ساختمان می باد و مستأجر هیچ وظیفه‌ای در قبال پرداخت هزینه ندارد. میزان مبلغی که مالکین ملزم به پرداخت آن هستند نیز با توجه هزینه نصب دوربین و نگه داری آن توسط مدیر برآورد شده و در شارژ هر واحد لحاظ می‌شود. لحاظ این هزینه در شارژ به معنی آن است که مالک پرداخت کند اما اگر مستأجری مطابق توافق با مالک مسئول پرداخت چنین شارژی باشد، مستأجر هزینه نصب و نگه داری آن را می‌پردازد. حال آن که از نظر عرف باید مالک مسئول پرداخت هزینه چیزی باشد که پس از مستأجر نیز از منافعش منتفع می‌شود.

جهت خرید انواع دوربین مداربسته تحت شبکه با گارانتی و پشتیبانی معتبر می توانید به فروشگاه اینترنتی سپنتا به آدرس www.sepantadp.com/shop مراجعه کنید و یا با شماره ۰۲۱۸۸۱۹۷۳۲۹ با کارشناسان فروش ما در ساعات اداری تماس حاصل نماید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.