آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی + ویدئو اموزشی

کسب و کار

19 دقیقه زمان مطالعه

فروشگاه اینترنتی چیست؟ ابزارها و ملزومات ساخت فروشگاه اینترنتی چیست؟ چرا وردپرس را مناسب‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می‌دانیم؟ این ها همه سوالاتی است که هنگام راه اندازی فروشگاه اینترنتی به ذهنمان میرسد. حتی ممکن است گاها به آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس هم فکر کنیم. امروزه و با توجه به همه‌گیر شدن استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی دیگر کمتر کسی هست که واژه‌هایی مانند فروشگاه اینترنتی، فروشگاه آنلاین و کسب و کار دیجیتال را نشنیده باشد. با توجه به وسعت فضای مجازی و نبود محدودیت‌های فضاهای سنتی، تقریباً هر کسی تمایل دارد که سهمی از آن داشته باشد و به نوعی از آن کسب درآمد کند. فروشگاه‌های اینترنتی، امروزه نقش بسیار ویژه‌ای در اقتصاد جامعه دارند و منبع درآمد هزاران نفر هستند. در این مقاله سعی داریم که پیش‌نیازهای ساخت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بررسی کنیم و به شما اموزش دهیم چگونه فروشگاه اینترنتی بسازید.

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتیآموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

همه ما می توانیم با کمی پول یک فروشگاه آنلاین درست کنیم و ساخت یک فروشگاه آنلاین بهترین راه برای درآمد زایی است. در واقع انتظار می رود فروش تجارت الکترونیکی 17.5٪ از کل فروش در سراسر جهان را تا سال 2021 به خود اختصاص دهد! علی رغم این آمار خیره کننده ، تقریباً نیمی از مشاغل هنوز وب سایتی ندارند – این بدان معناست که اکنون زمان مناسبی برای شروع این کار است و شما اولین قدم های خود را در دنیای تجارت الکترونیکی  با ساخت فروشگاه اینترنتی خود بردارید، این مقاله شما را در مورد چگونگی ساخت یک فروشگاه آنلاین راهنمایی می کند پس از ابتدا تا انتها آن را به دقت بخوانید. این راهنما به شما کمک می کند تا گام به گام فروشگاه اینترنتی خود را با استفاده از وردپرس و ووکامرس طراحی کنید. ولی قبل از آن از خود باید بپرسیم فروشگاه اینترنتی چیست؟

 

 

 

فروشگاه اینترنتی چیستفروشگاه اینترنتی چیست؟

به وب‌سایت‌هایی که در آن امکان آشنایی با مشخصات و ویژگی‌های یک یا چند محصول خاص برای بازدیدکنندگان فراهم است و می‌توانند با استفاده از یک اتوماسیون نرم‌افزاری، آن محصولات را خریداری کنند، فروشگاه اینترنتی گفته می‌شود.

مهم‌ترین مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی 

  • ارائه یک تصویر واضح و بهتر از کسب و کار، شرکت یا سازمان
  • خدمات بهتر، سریع‌تر و با کیفیت بالاتر به مخاطبین
  • دسترسی شبانه روزی مشتری به محصولات مورد نظر و عدم محدودیت زمانی و جغرافیایی
  • هزینه بسیار پایین‌تر برای راه‌اندازی در مقایسه با کسب و کار سنتی
  • امکان ورود به تمام بازارهای کشوری و جهانی و حذف فاصله‌ها با مشتریان
  • امکان ایجاد ایمیل اختصاصی
  • ارائه آمار دقیق از فعالیت‌های فروشگاه
  • قابلیت اتصال به سامانه ارسال پیامک و ایمیل

انواع روش های طراحی سایت فروشگاهیمعرفی انواع روش های طراحی سایت فروشگاهی

برای طراحی سایت فروشگاهی روش های مختلفی وجود دارد که انها را می توان به سه روش کلی تقسیم بندی کرد. روش اول کدنویسی اختصاصی می باشد که شما باید از صفر نسبت به طراحی سایت فروشگاهی اقدام نمایید. این روش نه تنها خیلی زمان بر است بلکه هزینه ای زیادی هم خواهد داشت. روش دیگر استفاده از سایت ساز ها است. سایت ساز ها خیلی سریع برای شما یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی می کنند ولی محدودیت ها و نقاط ضعف خود را به همراه دارند. روش سوم نیز استفاده از سیستم های مدیریت محتوا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد. معروف ترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس می باشد که با افزونه ووکامرس آن می توان به راحیت سایت های حرفه ای فروشگاهی طراحی نمود.

معایب طراحی سایت فروشگاهی با سایت سازها

معایب سایت سازهااشاره کردیم که سایت ساز ها خیلی سریع برای شما می توانند یک سایت فروشگاهی ایجاد کنند ولی مسائل ، مشکلات و محدودیت هایی که در پی دارند باعث می شوند که ما هیچ گاه پیشنهاد نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید. اولین مشکل سایت ساز ها این است که متن باز نیستند و اگر شما قصد توسعه و گسترش سایت خود را داشته باشید این امکان بعدا برای شما وجود ندارد. مسئله مهم بعدی سئو پذیر نبودن آن است. اگر شما قصد داشته باشید که تغییر تکنیکالی در سئو سایت خود ایجاد کنید سایت ساز ها برای این مورد هیچ گزینه یا راه حلی برای شما ندارند و کاملا محدود است. مسئله دیگر کم بودن حق انتخاب های شماست و این امکان را ندارید که با سایت ساز ها طراحی های مختلف و متنوع برای سایت فروشگاهی خود داشته باشید. و موارد متعدد دیگری وجود دارد که باعث می شود اصلا توصیه نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید. بهترین گزینه ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس است.

چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیمچگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم

قبل از شروع فکر کنید که آیا وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی مناسب است یا خیر. هر چند که وردپرس از ابتدا به عنوان یک ابزار برای وبلاگ نویسان طراحی شد اما با توجه به متن‌باز بودن آن به سرعت توسعه پیدا کرد و توانست تمامی سایت‌های دیگر را نیز پشتیبانی کند. امروزه بیش از 70 میلیون سایت وردپرسی در دنیا وجود دارند که 30 درصد کل سایت‌ها می‌باشند.

از جمله مهم‌ترین مزایای سیستم وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با توجه به آنکه سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملاً رایگان است، در مقایسه با سایر CMSها بسیار مقرون‌ به ‌صرفه‌­تر است.
  • سیستم وردپرس دارای گستردگی بسیار بالایی است. تنوع و تعدد بسیار زیاد قالب‌های آن از مزایای وردپرس است.
  • می‌توان گزارش کاملی از فروش محصولات داشت و با تجزیه و تحلیل داده‌ها، برای افزایش فروش برنامه‌ریزی کرد.
  • CMS وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌ها برای افراد مبتدی است چرا که کار کردن با آن و مدیریت آن بسیار راحت است.
  • مهم‌ترین و بهترین پلاگینی که در وردپرس می‌تواند با چند کلیک ساده صاحبان کسب و کار را به یک فروشگاه تمام عیار و حرفه‌ای برساند، افزونه Woocomerce است.
  • وردپرس دارای پشتیبانی سریع و حرفه‌ای است و قابلیت پشتیبانی از چند زبان را دارد
  • راه‌اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس بسیار سریع و آسان است و می‌توان در کمتر از یک ساعت یک فروشگاه کامل را راه‌اندازی کرد
  •  همچنین وردپرس از نظر سئو و بهینه‌سازی یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا در جهان است.

راهنمای گام به گام ایجاد فروشگاه آنلاین ( نحوه ساخت فروشگاه آنلاین در 9 مرحله)

راهنمای گام به گام ایجاد فروشگاه آنلاین

ساختن یک فروشگاه آنلاین و اینترنتی همانند مدل سنتی آن، نیازمند فراهم کردن شرایط و ملزومات خاصی است که باید به دقت بررسی شوند تا در ادامه فعالیت هیچ‌گونه مشکلی پیش نیاید و ادامه فعالیت فروشگاه یا سایت با اختلالی مواجه نشود. از مهم‌ترین الزامات قبل از ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان موارد زیر را نام برد:

انتخاب نام مناسب برای ساخت سایت فروشگاهی

انتخاب نام مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس ، یکی از مهم‌ترین اصول در راه‌اندازی و شروع یک کسب و کار اینترنتی است. نام فروشگاه باید کاملاً متناسب با نوع فعالیت سایت، نوع کسب و کار و نوع محصولات و خدمات باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. با توجه به آنکه امروزه هزاران سایت و فروشگاه در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، انتخاب نامی که کاربر بتواند در میان هزاران نام دیگر به خاطر بسپارد می‌تواند یک امتیاز ویژه باشد. پس از انتخاب یک نام  مناسب، خاص و جذاب برای فروشگاه می توانید آن را در یکی از شرکت‌های ثبت دامنه نیز ثبت کنید تا به عنوان شناسنامه سایت یا فروشگاه شما شناخته شود.

تصمیم بگیرید آیا وردپرس برای شما مناسب است یا خیر

ساخت یک فروشگاه آنلاین با یک سازنده تجارت الکترونیکی بسیار ساده است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که انتخاب کنید کدام پلتفرم برای شما مناسب است؟ مردم وردپرس را دوست دارند زیرا این یک پلت فرم قدرتمند و قابل سفارش سازی است. بیش از یک سوم از کل وب سایت ها با استفاده از وردپرس ساخته شده اند و درک دلیل آن آسان است. شما کنترل کاملی بر طراحی، ویژگی ها، امنیت و موارد دیگر در وب سایت خود دارید که این امر باعث می شود وب سایت هم قابل تنظیم باشد و هم مقیاس پذیر باشد. تنها مشکل این است که این مسئولیت زیادی را به همراه دارد و باعث می شود برای شروع کار با وردپرس وقت بیشری صرف کنید. اگرچه بسیاری از مبتدیان از وردپرس استفاده می کنند، اگر تا حدودی از نظر فنی اعتماد به نفس داشته باشید، از مزایای بیشتری برخوردار خواهید شد. باید تمام قسمت ها را به خوبی یاد بگیرید و مطمئن شوید همه چیز به درستی تنظیم شده است. این می تواند بسیار راضی کننده باشد، یا ممکن است کمی طاقت فرسا باشد.

پس فراموش نکنید وردپرس بهترین گزینه برای ساخت سایت فروشگاهی است.

گام های ساخت فروشگاه انلاین با وردپرس

برای ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس حتما باید از مراحلی که باید طی کنید مطمئن باشید مراحل آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس به شرح زیر است:

  • خرید هاست
  • انتخاب اسم و دامنه
  • نصب وردپرس و ووکامرس
  • انتخاب قالب وردپرس فروشگاهی
  • سفارشی سازی قالب
  • گذاشتن محصولات در فروشگاه
  • ایجاد درگاه پرداخت برای فروشگاه اینترنتی
  • نصب و انتخاب افزونه های وردپرس

خرید هاست برای فروشگاه اینترنتیمرحله 1: خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی

شما حتی اگر به تازگی با حوزه طراحی فروشگاه اینترنتی آشنا شده باشید حتما می‌دانید که هاست چیست. پایه و اساس هر وب سایت خوب وردپرس، چه یک وبلاگ یا یک فروشگاه آنلاین، میزبانی وب با کیفیت و مطمئن است. میزبانی وب مانند خانه وب سایت شما در اینترنت است، بدون آن هیچ وب سایتی به صورت آنلاین ظاهر نمی شود.

اگر یک ارائه دهنده میزبانی با کیفیت پایین انتخاب کنید، فروشگاه آنلاین شما ممکن است خراب شود، راحت تر هک شود و با سرعت کمتری بارگیری شود یا بر تعداد فروش شما تأثیر بگذارد.

در عوض، شما باید یک میزبان وب با کیفیت بالا انتخاب کنید و تعداد زیادی ارائه دهنده مختلف برای انتخاب وجود دارد که همه آن ها در نقاط قوت و ضعف متفاوت هستند.

برای وردپرس، ما توصیه می کنیم از هاست هایی که برای وردپرس بهینه شده اند استفاده کنید. این هاست ها برای ایجاد سهولت در کار ها و موفقیت سایت شما وردپرس را نصب شده دارد

برنامه ای را انتخاب کنید

هنگامی که بهترین ارائه دهنده را برای خود انتخاب کردید، باید یک برنامه میزبانی مناسب انتخاب کنید. “سطح” میزبانی مختلفی وجود دارد – ارزان ترین میزبانی اشتراکی است که سایت شما را با دیگران به اشتراک می گذارد، در حالی که گران ترین میزبانی اختصاصی است که بسیار پیشرفته تر است.

انواع مختلف میزبانی را بررسی کنید یا ادامه مطلب را بخوانید تا ببینید نوع مورد نظر ما برای فروشگاه های آنلاین چیست.

ممکن است با قیمت ارزان همراه با میزبانی مشترک وسوسه شوید ، اما برای یک فروشگاه آنلاین، ما به جای آن میزبانی VPS را توصیه می کنیم زیرا از امنیت بالاتری برخوردار است و از محدودیت کمتری برخوردار است. اکثر فروشگاه های جدید به میزبانی اختصاصی احتیاج ندارند، اما اگر انتظار ورود مخاطبان زیادی به سایت خود دارید به عنوان مثال، اگر فروش زیادی داشته باشید، ممکن است بخواهید میزبانی ابری را در نظر بگیرید.

مزیت میزبانی متناسب با این موارد این است که اکثر امور فنی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین شما می توانید زودتر شروع به ساخت کنید. هنگامی که ارائه دهنده کامل خود را پیدا کردید و در برنامه مناسب نیازهای خود ثبت نام کردید، می توانید به مرحله بعدی بروید!

انتخاب دامنه برای فروشگاه اینترنتیانتخاب دامنه برای فروشگاه اینترنتی

گام بعدی در ایجاد فروشگاه آنلاین خود انتخاب نام دامنه است. این نامی است که آدرس وب فروشگاه شما با آن شناخته می شود به عنوان مثال، نام دامنه ما zhaket.com است. انتخاب نام دامنه نکاتی دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

باید نام دامنه شما منحصر به فرد، مرتبط و کوتاه باشد و همچنین باید به راحتی به خاطر سپرده شود.

در اینجا چند نکته مهم در هنگام انتخاب نام دامنه خود آورده شده است:

در صورت امکان از به کار بردن اعداد و خط ها پرهیز کنید، این موارد باعث می شود که هم یادآوری و هم گفتن کلامی به دیگران مشکل تر باشد.

آن را تا جایی که ممکن است منحصر به فرد کنید، اگر متوجه شدید دامنه مورد نظر شما قبلاً ثبت شده است، فقط شماره دو را در انتها نچسبانید. به دامنه جدیدی فکر کنید که می توانید در عوض از آن استفاده کنید!

آن را مرتبط نگه دارید، کمی سخت است که در جستجوی دامنه ای منحصر به فرد باشید. به یاد داشته باشید که آن را ساده و مرتبط نگه دارید، نه عجیب و غریب و حواس پرت!

هنگامی که به نام دامنه ای که می خواهید انتخاب کنید فکر کردید، باید آن را ثبت کنید تا از آن شما شود. هر نام دامنه متفاوت است، بنابراین اگر شخص دیگری دامنه ای را قبل از شما ثبت کرده باشد، پس نمی توانید از دامنه مشابه استفاده کنید.

بنابراین، اگر تصوری از دامنه ای دارید که واقعاً می خواهید، بهتر است هرچه سریع تر آن را ثبت کنید. قبل از اینکه شخص دیگری این کار را انجام دهد!

می توانید دامنه ای را مستقیماً از طریق شرکت ارائه دهنده هاست انتخاب کنید یا یکی از سایت های شخص ثالث خریداری کنید.

دامنه ها از نظر قیمت متفاوت هستند این به هر دو ثبت کننده ای که از آن ها خرید می کنید و همچنین نوع دامنه شما بستگی دارد. دامنه های رایج مانند .com و .ir بسیار ارزان هستند

برخی از میزبان های وب حتی برای اولین سال شما یک نام دامنه را به صورت رایگان وارد می کنند که ارزش بررسی دارد!

وقتی دامنه خود را ثبت کردید و هزینه آن را پرداخت کردید، هیچ کس دیگری نمی تواند از آن استفاده کند. برای ثبت دامنه خود به نام خود، باید مرتباً آن را تمدید کنید، بنابراین یا تمدید خودکار را روشن کنید یا یک یادآوری برای خود تنظیم کنید تا بعد از یک یا دو سال از دست دادن آن جلوگیری کنید.

نصب وردپرس و ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتیمرحله 2: نصب وردپرس و ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در مرحله بعدی، وقت آن است که با وردپرس کار را شروع کنید. قبل از شروع ایجاد فروشگاه آنلاین خود، باید وردپرس را نصب کنید و اگر یک میزبان وردپرس خوب انتخاب کرده باشید، این کار بسیار آسان است.

اگر از هاست های بهینه شده برا وردپرس استفاده کنید خودکار وردپرس برای شما نصب می شود و نیازی به نصب دستی ندارد.

همین امر برای برنامه های میزبانی وکامرس آن صدق می کند که به طور خودکار همراه با قالب ویترین فروشگاه ووکامرس نصب می شود. این یک ویژگی خارق العاده است، زیرا بسیاری از کار ها به صورت خودکار انجام می شود و در وقت شما صرفه جویی می کند.

این مقاله را حتما بخوانید
بهترین درگاه های پرداخت واسط در ایران کدامند؟ و چه ویژگی هایی دارند؟

اگر برنامه WooCommerce را انتخاب کرده اید که به صورت خودکار آن را برای شما نصب می کند، اگر وردپرس را نصب کرده اید، اکنون زمان نصب افزونه های WooCommerce است تا بتوانید با ساخت فروشگاه خود ادامه دهید.

هنگامی که وردپرس و ووکامرس را نصب کرده اید، وارد شوید و تنظیم داشبورد خود را شروع کنید. برای شروع راه اندازی فروشگاه خود، باید بر روی اعلان “Welcome to WooCommerce” کلیک کنید تا نصب سریع و راه اندازی به سرعت انجام شود.

به محض ظاهر شدن مراحل آن ها را دنبال کنید شما باید اطلاعاتی مانند مکان فروشگاه خود را وارد کنید، ارز موردنظر را که می فروشید و اینکه آیا کالاهای فیزیکی را حمل می کنید و مالیات فروش را می گیرید را ثبت کنید. همچنین می توانید روش پرداختی مانند زرین پی یا  درگاه پرداخت مستقیم را انتخاب کنید.

بعد از اینکه راه اندازی سریع را به پایان رساندید، باید محصولات خود را اضافه کنید

انتخاب قالب فروشگاهی برای ساخت فروشگاه اینترنتیمرحله 3: انتخاب قالب فروشگاهی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

در هنگام شروع کار متوجه می شوید که ووکامرس یک قالب ویترین را به طور خودکار بارگیری کرده است. اگر راضی هستید که به این قالب پایبند باشید، در صورت نیاز باید آن را تغییر دهید.

اگر می خواهید همه چیز را تغییر دهید، اکنون زمان مناسبی برای انتخاب و نصب یک قالب جدید برای تعیین چیدمان و طراحی فروشگاه آنلاین شما است.

شما می توانید مستقیماً در کتابخانه قالب وردپرس به جستجوی قالب وردپرس بپردازید، یا قالب فروشگاه خود را از ژاکت خرید کنید.

هزاران قالب برای انتخاب وجود دارد، در اینجا چند نکته مفید برای انتخاب قالب مناسب برای شما آورده شده است.

  1. مراقب قالب های رایگان باشید

بسیاری از قالب های رایگان با کیفیت خوب وجود دارد، و برای شروع بسیار مناسب هستند، اما همیشه قبل از نصب یک قالب رایگان فکر کنید. آیا بررسی های لازم را انجام داده اید؟ آیا ویژگی های مورد نیاز شما را دارد؟ پرسیدن سوالاتی از این دست از خود در محافظت از نصب قالب با طراحی نا مناسب کمک می کند.

  1. مطمئن شوید که یک قالب تجارت الکترونیک را انتخاب کرده اید.

می توانید قالب را در وردپرس فیلتر کنید تا فقط قالب تجارت الکترونیکی را مشاهده کنید، در غیر این صورت ممکن است در نهایت با یک قالب وبلاگ روبرو شوید که برای فروش محصولات طراحی نشده است!

  1. ویژگی های داخلی را عاقلانه انتخاب کنید

هنگامی که قالب ها را در وردپرس فیلتر می کنید، همچنین خواهید دید که می توانید ویژگی هایی را که می خواهید قالب شما در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید. اگر نمی خواهید بعداً وقت خود را برای نصب افزونه ها صرف کنید، این کار می تواند برای شما مفید باشد. با این حال، این قالب های تجاری با ویژگی های بیشتر همراه هستند و اغلب بارگیری آن ها با سرعت کمتری انجام می شود.

روش دیگر، شما می توانید به سادگی به داشبورد خود بروید، بر روی ظاهر، سپس قالب ها کلیک کنید و از این طریق یکی از کتابخانه های وردپرس را انتخاب کنید.

پس از یافتن قالبی که دوست دارید، آن را نصب کنید تا بتوانید سفارشی سازی را شروع کنید!

سفارشی سازی فروشگاه اینترنتیمرحله 4: سفارشی سازی فروشگاه اینترنتی

برای تغییر تنظیمات طرح زمینه خود، در فهرست داشبورد خود به Appearance بروید، سپس گزینه Customize را انتخاب کنید. با این کار می توانید طراحی قالب خود را تغییر دهید، از رنگ ها و صفحه آرایی گرفته تا تایپوگرافی و موارد دیگر.

هنگام ساخت فروشگاه آنلاین خود اطمینان حاصل کنید که صفحات مربوطه را که نیاز دارید اضافه کنید. برای یک فروشگاه اساسی، به موارد زیر احتیاج دارید:

  • یک صفحه اصلی
  • صفحات دسته بندی ، مانند “لباس مهمانی” یا “لباس راحتی”
  • صفحات محصول
  • یک صفحه درباره
  • صفحه ای که سیاست های حمل و نقل و بازگشت شما را توضیح می دهد
  • صفحات جدیدی را که لازم دارید اضافه کنید و اطمینان حاصل کنید که انتخاب های طراحی شما در قالب فروشگاه آنلاین شما سازگار است. به موارد زیر فکر کنید:
  • طرح رنگی شما
  • قلم ها
  • صفحه آرایی
  • دکمه ها
  • منو های پیمایش
  • هدر و پاورقی
  • آرم شما

قالب خود را مطابق با هویت مارک فروشگاه خود سفارشی کنید و همیشه به یاد داشته باشید که در مورد مخاطبان هدف خود فکر کنید، این به شما کمک می کند تا با انتخاب های مختلف خود، فضای مناسب را ایجاد کنید!

افزودن محصولات به فروشگاه آنلاینمرحله 5: افزودن محصولات به فروشگاه آنلاین

یک فروشگاه آنلاین به محصولات نیاز دارد و اکنون زمان افزودن آن ها است به برگه محصولات در داشبورد وردپرس خود بروید، سپس روی افزودن جدید کلیک کنید .

  1. عنوان و توضیحات محصول

شما باید نام محصول خود را بگذارید و سپس توضیحات دقیق محصول را بنویسید. وقت خود را صرف این کار کنید، توضیحات متقاعد کننده و کاملاً مکتوب برای تشویق مشتریان شما برای خرید محصول مهم است.

  1. دسته های محصول را ایجاد کنید

سپس می توانید دسته های محصول را در سمت راست ایجاد کنید. دسته بندی محصولات به سازماندهی فروشگاه آنلاین شما کمک می کند و مشتریان می توانند محصولات مناسب را پیدا کنند. برای ایجاد دسته های جدید و افزودن محصولات به آن ها، کافیست بر روی افزودن دسته جدید محصول را کلیک کنید .

  1. داده های محصول را اضافه کنید

در پایین صفحه، یک جعبه داده محصول پیدا خواهید کرد. اینجا جایی است که شما تمام اطلاعات ضروری محصول (از قیمت گذاری تا حمل و نقل) ، چه یک محصول مجازی، چه مقدار دانلودی و غیره را برای محصول اضافه می کنید.

  1. یک توضیح کوتاه در مورد محصول اضافه کنید

شما قبلاً توضیحات کاملی از محصول را نوشتید، اما اکنون این فرصت را دارید که یک نسخه خلاصه را بنویسید، تا وقتی مشتریان در جستجوی چندین محصول هستند به راحتی آن را پیدا کنند.

  1. عکس های محصول را بارگذاری کنید

مهم ترین مرحله، شما باید عکس های محصول را بارگذاری کنید، تا مشتریان شما ببینند چه چیزی را می خرند!

شما باید یک تصویر اصلی محصول را انتخاب کنید و سپس می توانید عکس های گالری را برای مشتری اضافه کنید تا از طریق آن تصاویر را ورق بزنند تا تصور کاملاً از محصول بدست آورید. برای تصویر اصلی بهتر است از یک عکس واضح و رو به جلو استفاده کنید، سپس برای بقیه عکس های گالری، از زوایا و زمینه های مختلف عکس بگیرید.

هنگامی که تمام جزئیات محصول خود را وارد کردید و از عکس ها و توضیحات محصول خود راضی بودید، برای راه اندازی محصول در وب سایت خود، روی انتشار کلیک کنید !

مجهز کردن فروشگاه اینترنتی به درگاه پرداخت آنلاینمرحله 6: مجهز کردن فروشگاه اینترنتی به درگاه پرداخت آنلاین

یکی از ضرورت های فروشگاه اینترنتی داشتن درگاه پرداخت است علاوه بر راحت شدن فرایند خرید محصول درگاه پرداخت معتبر حس اعتماد و اطمینان به مشتری شما می دهد. شما در وردپرس با استفاده از یک افزونه درگاه پرداخت می توانید به راحتی سایت خود را مجهز به درگاه پرداخت انلاین کنید. با توجه به حساسیت های مباحث مالی امنیت درگاه پرداخت و ایمن بودن افزونه ی درگاه پرداختی که استفاده می کنید از اهمیت بالایی برخوردار است لذا درگاه پرداخت اینترنتی خود را با حساسیت و از سایت های معتبر مانند ژاکت تهیه کنید

علاوه بر این، در نظرسنجی‌ها گزارش شده که برخی از دلایل اصلی رها کردن سبد خرید  عدم وجود درگاه پرداخت مناسب است در پایین برخی از دلایل نرخ تبدیل (Conversion  پایین که مرتبط با درگاه پرداخت است را به شما اعلام کرده ایم (:

  • 15٪ برای عدم وجود درگاه پرداخت مناسب سبد خرید را رها می کنند.
  • 6٪ به دلیل عدم وجود گزینه های پرداخت رها می شوند.
  • 4٪ به دلیل مشکلات فنی .

با در نظر گرفتن همه این موارد، باید درگاه پرداختی را انتخاب می کنید که راحتی را به حداکثر برساند، ریسک را به حداقل برساند و امنیت اطلاعات مشتریان شما را تضمین کند.

افزونه های مفید فروشگاه اینترنتی را انتخاب و نصب کنیدمرحله 8: افزونه های مفید فروشگاه اینترنتی را انتخاب و نصب کنید

شما تقریباً آماده راه اندازی فروشگاه آنلاین جدید خود هستید. اما شاید احساس می کنید چیزی از دست رفته است؟ شاید توصیه نامه یا فرم تماس با ما تا افراد بتوانند در یک خبرنامه ثبت نام کنند؟ اگر این ویژگی ها درون قالب شما قرار نگرفته است، نگران نباشید.

با نصب افزونه ها به راحتی می توانید عملکرد های اضافی مانند این موارد را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید. افزونه ها مانند برنامه ها هستند، ویژگی ها و عناصر اضافی را برای افزودن به سایت شما فراهم می کنند برای شخصی سازی بیشتر فروشگاه یا پر کردن کم بود های عملکردی عالی هستند.

هزاران افزونه در فهرست افزونه وردپرس و فروشگاه افزونه های ووکامرس وجود دارد، بنابراین شما گزینه های مختلفی دارید. درست مانند قالب، درباره ی به روز بودن و قابل اعتماد بودن افزونه هایی که نصب می کنید مراقب باشید.

در اینجا برخی از عملکرد هایی که ممکن است بخواهید به فروشگاه خود اضافه کنید وجود دارد:

اقدامات امنیتی اضافی  فروشگاه خود را با افزونه ای مانند Sucuri یا WordFence ایمن کنید .

توصیفات  با استفاده از افزونه ای مانند Strong Testimonials نظرات کاربران را جمع آوری و منتشر کنید .

فرم های اشتراک  ثبت نام خبرنامه را با افزونه ای مانند MailPoet یا MailChimp ایجاد کنید .

مکان یاب فروشگاه  با استفاده از افزونه ای مانند WP Store Locator به مشتریان کمک کنید دفتر فروشگاه شما را پیدا کنند .

SEO – با افزونه ای مانند Yoast SEO ، رتبه بندی فروشگاه خود را در نتایج موتور جستجو افزایش دهید.

اکثر افزونه ها با نسخه رایگان ارائه می شوند، اما برای برخی از آن ها باید هزینه آن را پرداخت کنید، بنابراین قبل از خرید بررسی های لازم را انجام دهید.

ساخت سایت فروشگاهی با قالب باکالا.

قالب با کالا یک محصول استاندار و پر سرعت در سطح کلاس A بین المللی است، قالب باکالا یک قالب فروشگاهی برای تعداد محصول بالاست این قالب دارای ساختاری یک پارچه است که از اخرین تکنولوژی های روز و برای کد نویسی این قالب استفاده شده

پوسته یا قالب باکالا؛ پوسته ای کاملا ایرانی و کدنویسی شده توسط تیمی داخلی میباشد که سابقه 5 ساله فروش در مارکت های داخلی را دارد، همچنین از قالب باکالا در جامعه 2000 مشتری فعال بک تست گرفته شده و همانطور که در دمو پیداست مشکلی در عملکرد و ظاهر آن وجود ندارد. از نظر کدنویسی با مشاوره یک تیم استرالیایی در زمینه سئو از نظر تگ گذاری ها و کدنویسی طراحی شده که میتوان گفت کیفیت بسیار بالای محصول را در کنار زیبایی ظاهری آن میتوانیم شاهد باشیم.

پیشنهاد می کنیم برای ساخت فروشگاه اینترنتی خود ویدئو اموزشی زیر مشاهده کنید.

بررسی های نهایی را انجام دهید، سپس منتشر کنید

شما برای راه اندازی فروشگاه خود راه طولانی را طی کرده اید!

از انتخاب میزبانی تا سفارشی سازی ویترین فروشگاه و نصب افزونه ها، اکنون باید یک فروشگاه آنلاین کاملاً شکل گرفته و آماده هستید تا فروش مجازی داشته باشید. اگرچه قبل از شروع انتشار، بهتر است سریع تمام مراحل را چک کنید.

شما نمی خواهید که اشتباهی وارد فروشگاه شما شود  در بهترین حالت، بد به نظر می رسد و در بد ترین حالت مشتریان احتمالی را از این کار دور می کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد که باید هنگام انجام بررسی های نهایی به آن ها توجه کنید:

پیوندهای اشتباه، خراب یا گمشده. اطمینان حاصل کنید که تمام پیوندهای فروشگاه شما کار می کنند و آن ها به جایی که باید می روند. کپی کردن پیوند اشتباه باعث این کار می شود، بنابراین این مورد را بررسی کنید!

اشتباه تایپی در بعضی موارد اتفاق می افتد، بنابراین مطالب خود را با دقت بخوانید و کلمات غلط املایی یا جملات نا تمام را مجدد بنویسید.

تصاویر بسیار مهم هستند اطمینان حاصل کنید که همه آن ها به سرعت بارگیری می شوند.

وقتی مطمئن شدید که یک فروشگاه آنلاین خوب و با کیفیت دارید آن را انتشار دهید.

امیدواریم شما با خواندن این مقاله با نحوه راه اندازی یک فروشگاه آنلاین در ژاکت آشنا شده باشید و با استفاده از ان بتوانید هر چه سریع تر فروشگاه خود را راه اندازی کنید.

سوالات متداول

سوالات متداول درباره راه اندازی فروشگاه آنلاین، بسیاری از کاربران ما مرتباً با سؤالاتی در مورد راه اندازی کسب و کار خود با ما تماس می گیرند. ما سعی کرده ایم به برخی از متداول ترین سوالات پاسخ دهیم:

1. چگونه محصولات فروشگاه انلاین خود را انتخاب کنیم؟

انتخاب کالا برای فروش اینترنتی ممکن است دشوارترین تصمیمی باشد که هنگام شروع تجارت خود گرفته باشید. انتخاب های شما ممکن است بیش اندازه زیاد باشند و ممکن است کار در ابتدا طاقت فرسا باشد. در واقع باید تقاضا برای محصولات شما وجود داشته باشد، سودآور باشد و شما هم از فروش آن لذت ببرید. توجه داشته باشید تامین کالا نیاز از اهمیت بالایی برخوردار است. راه های مختلفی وجود دارد که صاحبان فروشگاه های انلاین، محصولاتشان را تامین می کنند. برخی محصولات شامل نرم افزارها، اموزش انلاین، موسیقی و سایر محصولات قابل دانلود را می فروشند. دیگران محصولات را از فروشندگان محلی تهیه می کنند و یا با تولیدی ها قرار داد می بندند و از فروش، درصدی را برمیدارند. برای جزئیات بیشتر، به مقاله ما در مورد نحوه انتخاب محصولات برای فروش آنلاین مراجعه کنید.

2. هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

بستگی به طرح کسب و کار و بودجه شما دارد. می توانید کسب و کارتان را با مبلغ ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان شروع کنید و برای محدود کردن هزینه های خود با دامنه ir وفضای میزبانی کم شروع کنید. ما استراتژی را برای راه اندازی کسب و کار توصیه می‌کنیم که در آن شما از با هزینه اندک شروع کنید و سپس با رشد کسب‌وکارتان پول خرج کنید.

3. چگونه هزینه های حمل و نقل و مالیات را برای فروشگاه اینترنتی خود مدیریت کنم؟

بسته به منطقه شما، ممکن است از شما خواسته شود که مالیات فروش، مالیات بر ارزش افزوده یا سایر مالیات ها را اضافه کنید. WooCommerce به شما امکان می دهد با فعال کردن آنها در صفحه تنظیمات WooCommerce، مالیات اضافه کنید.همچنین می توانید به برگه حمل و نقل بروید و مناطق حمل و نقل مختلف ایجاد کنید، نرخ حمل و نقل را اضافه کنید، نرخ حمل و نقل ثابت را تعیین کنید و موارد دیگر.

امیدواریم این آموزش به شما کمک کرده باشد که چگونه یک فروشگاه آنلاین بسازید.

محصول پیشنهادی

افزونه فرم ساز گرویتی فرمز | پلاگین Gravity Forms

395,000 تومان

47.62%

محصول پیشنهادی

افزونه المنتور پرو | پلاگین Elementor Pro

395,000 تومان

90.34%

محصول پیشنهادی

افزونه سئو رنک مث پرو | پلاگین Rank Math Pro

395,000 تومان

93.44%

محصول پیشنهادی

قالب فروشگاهی وودمارت | قالب Woodmart

825,000 تومان

84.09%
وردپرسِ من!

وردپرسِ من!

محصول پیشنهادی

افزونه امنیت وردفنس | پلاگین Wordfence Security Pro

395,000 تومان

83.41%
وردپرس داغ

وردپرس داغ

محصول پیشنهادی

قالب آموزشی استادیار | قالب Studiare

825,000 تومان

81.83%
وردپرسِ من!

وردپرسِ من!

محصول پیشنهادی

افزونه ثبت نام و ورود با موبایل دیجیتس | پلاگین Digits

395,000 تومان

82.29%

محصول پیشنهادی

قالب چند منظوره انفولد | قالب Enfold

645,000 تومان

81.76%

محصول پیشنهادی

قالب چند منظوره دیوی | قالب Divi

645,000 تومان

77.95%

محصول پیشنهادی

قالب فروشگاهی فلت سام | قالب Flatsome

725,000 تومان

70.63%
مجتبی درویشی

مجتبی درویشی

محصول پیشنهادی

قالب چندمنظوره آسترا پرو | پوسته Astra Pro

825,000 تومان

93.08%

نویسنده سینا عباسی

سایر مقالات نویسنده

مطالب مشابه

8

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

مرسی از اموزش خوبتون.
از 27 می 2003 که برای اولین بار وردپرس منتشر شده تا به امروز، قالب های وردپرس بهترین و سریعترین راهکارهای طراحی وب سایت آماده هستند. واقعا افزونه ووکامرس و EDD هم یک بستر ایده آل برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ آنلاین برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.

سلام
چرا از مرحله 6 که امروزه پر چالش ترین مرحله هست اونم به فاصله کمی که از طرح جمع آوری و سازماندهی درگاه های پرداخت و بلاک کردن قماربازها-خیلی مهمه که بدونم چطور تو مرحله 6تا 8 که یهو پریدی و ردش کردی…
برای این سایتی که میخوایم بسازیم آیا میشه مثلا نماد اعتماد 2 ستاره و درگاه پرداخت تهیه کرد؟مدارک و مراحل کار به چه صورته؟ چه تنظیماتی رو باید داخل اپلیکیشن ست کنیم تا بیاد بالا؟
لطفا، این موارد رو هم یه توضیحی بفرمایید،چون بدون ابن ها زدن صفحه بی فایده میشه و باید برگردم تو همون تلگرام و اینستا.

باسپاس
شایان

سلام
یه سوال داشتم
برای اضافه کردن فروشگاه به سایتم، شما کدوم روش رو پیشنهاد میدید
My site.ir/shop
Shop.mysite.ir
یا اینکه یه هاست و دامین دیگه بگیرم و یه سایت فروشگاهی بزنم

ممنونم

ارسال دیدگاه